EHC pozdravlja Nexus kot distributerja v Združenem kraljestvu

  14. 06. 2012

Da bi razširili svojo prisotnost v Veliki Britaniji in Evropi, je Electronic Hardware Corp - eden vodilnih proizvajalcev gumbov na svetu - izbral Nexus Components Ltd za svojega novega distributerja.

Proizvajalec, ki temelji na New Yorku, ponuja največji izbor kontrolnih gumbov in ročic v ZDA, vključno z Aero, avdio, radiodifuznimi, medicinskimi, kmetijskimi, vojaškimi, belimi in tratorskimi pripomočki.
EHC ponuja 50-letno zgodovino, ki nudi vrhunske komponente strojne opreme in zmogljivosti po meri, vključno z začetnim razvojem konceptov, skoraj neomejeno zmogljivostjo brizgane litine, zmogljivostjo litja in CNC obdelavo.
V impresivno paleto izdelkov so na voljo tudi osvetljeni gumbi za osvetljene aplikacije.
Direktor Nexus-a Martin Tomlinson je dejal: "Fantastična paleta izdelkov, ki jo ponuja EHC, odlično dopolnjuje naš trenutni portfelj in navdušeni smo, da bomo prešli na prestižno blagovno znamko EHC na britanskem in evropskem trgu."
O EHC
V podjetju že več kot 50 let, je EHC proizvajalec kakovostnih komponent strojne opreme, vključno s celotno paleto industrijskih, vojaških in vesoljskih kontrolnih gumbov in sestavnih delov po meri. Podjetje, registrirano v ISO9001, ima EHC proizvodne zmogljivosti v Združenih državah in na Kitajskem, s sedežem v Farmingdale v New Yorku.